Skip to main content Skip to search

Εταιρία

Στέφανος Χρήστου

Στέφανος Χρήστου

Ονομάζομαι Στέφανος Χρήστου. Σπούδασα Μηχανολόγος Μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Από το 2010 έως το 2013 εργαζόμουν σε τεχνικό γραφείο ως υπάλληλος, ενώ από το 2014 έχω το δικό μου τεχνικό γραφείο στον νομό Αττικής και ασχολούμαι αποκλειστικά με το κομμάτι του Τεχνικού Ασφαλείας, τις μηχανολογικές μελέτες και τις Άδειες λειτουργίας.

Σε αυτά τα 10 και πλέον χρόνια, έχω ασχοληθεί με πολλές σημαντικές υποθέσεις, με αποτέλεσμα να έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία και γνώση πάνω στα θέματα αυτά.

Προτεραιότητα μου, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν και θα συνεχίσει να είναι η οικοδόμηση εμπιστοσύνης με πελάτες και συνεργάτες, στα έργα και τις υπηρεσίες που προσφέρω.

Η φιλοσοφία εμένα και των συνεργατών μου είναι να προσπαθούμε πάντα, σε συνεργασία με τον πελάτη, να βρούμε και να υλοποιήσουμε το βέλτιστο – από άποψη ασφάλειας, εργονομίας και κόστους – αποτέλεσμα.

Σαμουήλ Ζορμπάς

Ζορμπάς

Η Επαγγελματική Ιατρική είναι η ιατρική ειδικότητα που καλύπτει την πολύπλευρη σχέση μεταξύ υγείας και εργασίας, δηλαδή τις επιπτώσεις της υγείας στην εργασία και της εργασίας στην υγεία.

Ο Δρ. Samuel Zorbas, MD, MSc, Σπούδασε στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας (Official) και έχει υπάρξει αυτοαπασχολούμενος ως Ειδικός Ιατρός Εργασίας, σε πολλούς φορείς-εταιρείες όπως : Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού , Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, Δήμος Αχαρνών, Δήμος Κηφισιάς, PPG Eλλάς.

Μαρίνα Πούλιου

Πουλιου

Η Μαρίνα Πούλιου είναι απόφοιτος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΑΤΕΙ Αθήνας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών με αντικείμενο «Quality Management» από το University of the West of Scotland.

Την τελευταία δεκαετία εργάζεται ως σύμβουλος επιχειρήσεων τροφίμων, με κύρια ασχολία την εκπαίδευση προσωπικού σε θέματα υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων, τη σύνταξη των απαραίτητων υγειονομικών φακέλων για επιχειρήσεις μαζικής εστίασης ή επιχειρήσεις τροφίμων (διαγράμματα ροής, τεχνική έκθεση και έντυπα υγειονομικού ενδιαφέροντος) και τον σχεδιασμό και έλεγχο συστημάτων διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων HACCP, ISO22000, IFS FOOD και FSSC 22000 σε επιχειρήσεις τροφίμων.

Στο παρελθόν έχει εργαστεί στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (στη Δ/νση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας) και ως συντονίστρια ΣΔΑΤ και ως υπεύθυνη ποιοτικού ελέγχου στο χώρο της παραγωγής σε εταιρείες τροφίμων. Τέλος, είναι μέλος της κεντρικής διοίκησης της ΠΕΤΕΤ (Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων).

ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ

Εταιρία
Εταιρία
ΓΟΝ
Condor Nest
digisec
barber-rossa
Food Market
karaflas